Nummer tre i rækken af Inger og Svend Aages fire børn var Nelly Inger Christensen. Hun blev født 1940 og rejste verden rundt sammen med sin mand, der var kaptajn. Hun fik to sønner og boede det meste af sit liv på Fyn.

Hun gik i skole hver anden dag på Fritz Juels Skole ved Eskær, som i dag befinder sig i

Nelly
Nelly Inger Christensen

Den Fynske Landsby. Hun gik ud af skolen efter 7. klasse, og som ung arbejdede blandt andet i butik og på fabrik

Efter at hun blev i 1961 gift med sin brors studiekammerat, Hans Kristian Christensen, flyttede hun først til Frederiksberg, hvor de boede på et værelse, mens han var i Marinen.

De næste mange år var hun med ud at sejle som kok, matros eller som medfølgende hustru i de 7 år, der gik inden den første af to sønner blev født.

Hun gik rigtig meget op i havearbejde og havde flere store haver.

De senere år var hun dagplejemor og arbejdede på plejehjemmet i Assens.

Efter hun og Hans Kristian blev skilt i 1993, flyttede hun tilbage til Svendborg, hvor hun blandt andet arbejdede på sygehuset. Hun døde i 1999.

nelly_chr3
Nelly som helt lille, som lidt ældre, på et skolefoto, ved sin konfirmation sammen med storesøsteren Mona, moren Inger og lillebroren Peter samt med mor og storesøster.
nelly_chr2
I de første år var Nelly med ude at sejle som matros, kok eller medrejsende hustru. Her er fotos med ældste søn på Grand Place i Bruxelles (med parkerede biler), i Klaksvig samt på coasteren Tobicruiser, som familien sejlede jorden rundt i, blandt andet til Australien.
nelly_chr
Nelly gik rigtig meget op i havearbejde og var desuden en stor dyreven, hvor hunden Krølle og katten Pussi betød meget for hende. Hun holdt også tæt kontakt til søsteren Mona.

Skriv en kommentar